2015. március 7., szombat

Köszönet, illetve egy kis segítség.

*Hola people*

Valószínűleg, mint azt észrevehettétek legutóbbi bejegyzésem és egyben kritikám elég nagy nézettségre tett szert. ( Ha még nem olvastad volna, ITT megteheted. ) Bátran kijelenthetem, hogy bloggerkedésem kezdete óta – az összes blogomat belevéve – ez a bejegyzés tett szert a legnagyobb nézetségre 932 megtekintéssel, 35 pipával, és 16 kommenttel, melyeknek többsége normálisan megfogalmazott véleményt tartalmazott. A kritika megírása előtt sejtettem, hogy sokakat érdekel majd a téma, de még álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyi érdeklődő lesz. A sok szép szám mellett ez idő alatt ráadásként feliratkozóim száma gyarapodott kettővel. Mindenkinek szeretném megköszönni a támogatást és azt, ha esetleg nem értett egyet, de rászánta az idejét, hogy megossza velem véleményét.


Egyenlőre szeretném feldolgozni az előbb említett dolgokat, illetve egy kis időt adni nektek is – ez talán egoistán hangzik, de egyáltalán nem úgy szántam -, mert szerintem teljesen felesleges lenne egymás után két kritikával előrukkolni, főleg, hogy valószínűleg  a következő nem vált ki olyan hatást az emberekből, mint az előző. Szóval, a mai bejegyzés egy kisebb segítségként szolgál azoknak, akik nem szeretnének pénzt költeni könyvekre, mégis szívesen elolvasnának egy-egy olvasmányt. Ezzel kapcsolatban egyébként megtalálható a modulsávban a Könyvek fül is, mely PDF könyvek listáját tartalmazza – ez a lista általában úgy bővül, hogy vagy én találok egy könyvet és kiteszem, vagy Ti is kérhetitek, hogy az adott könyv PDF linkjét szúrjam be. Ebben a bejegyzésben olyan oldalak linkjét találhatjátok meg, amiken keresztül online, vagy letöltés után könnyedén és ingyen olvashatjátok imádott műveiteket.
  1.  Staub-site – online, illetve le is töltheted őket.
  2. MEK- Magyar Elektronikus Könytár - talán ez a legnagyobb e- könyves oldal
  3. Ingyenesen letölthető könyvek - ahogy láttam, itt leginkább régi szerzők könyvei, novellái és versei találhatók meg.
  4. Hot-dog
  5. Ingyen könyvek
  6. Nothing is impossible - Ez nem egy hivatalos könyves oldal, de azért egy pár alkotást megtaláltok a linkre kattintva megnyíló bejegyzésben.
  7. KÖNYV - TÁR - G-portál - Itt is leginkább a régi idők szerzőitől olvashattok.
  8. Éld át az élményeket! - Ez egy blogspotos oldal, ahol - elméletileg - a bejegyzésekben megtaláljátok az adott könyv letöltési linkjét.

( A linkek minőségért felelősséget nem vállalok, annyiban tudok segíteni, hogy, ha írsz egy címet és írót megpróbálom megkeresni neked a művet!

Ölel Titeket,
Lisa Nowell xx




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése