2015. június 12., péntek

Kritika #47 - Keltazöld

*Hola people*

Már igencsak sokat késtem, de elég rosszul jöttek össze a dolgaim, tehát remélem megértitek. Nem is szeretnék erről többet beszélni, ahogy tudom, igyekszem hozni a kritikákat! :)

Író: Svea E.
Cím: Keltazöld


Kinézet

Fejléc: -

Design: A blog kinézete elég egyszerű, és letisztult is, amivel igazából nem lenne baj, de nekem hiányzik belőle valami – és nem feltétlen a fejlécre gondoltam. A szélességek és színek rendben vannak, sőt, különösen tetszik, hogy nem a hagyományos sötét és világ kontra van, hanem két teljesen eltérő szín. A modulok, és azok sorrendje teljesen rendben van, bár én hiányolom az oldalmegjelenítést. A menü hihetetlenül bejön, a címek ötletesek, ráadásul a feltöltés sem mindennapi. Minden elrendezett, mindennek megvan a saját kis helye, mégis ami különösen tetszik, az az Jégkockadrazsé nevezetű fül, amiért egy plusz pontot is adok. Végül a betűtípusokba/színekbe se tudnék igazán belekötni, tehát összességében minden klappol, csak feldobhatnád valamivel, hogy kicsit izgalmasabb hatást keltsen.

10/8 +1 -


Történet

Észrevételek: A modulsávban megtalálható tartalom nem volt túl izgalmas, de unalmas sem, ezért leginkább a semleges kategóriába sorolnám. Az utolsó mondat pedig teljesen olyan, mintha a Callie, Kayden és a véletlen című könyv hátulját olvastam volna.

Tartalom: Huh, mit is mondjak. A részeid számomra rettentően hosszúak, amivel alapvetően nem lenne baj, de mivel nemigen köt le a történet, így kicsit kellemetlenebb a helyzet. Ami leginkább zavar, az az, hogy kétezer szón keresztül képes vagy írni a semmiről. Félreértés ne essék, igazság szerint nagyon jól fogalmazol! A szavak, majd mondatok folynak egymás után, finomak és könnyen olvashatóak, ráadásul a szókincsed is jó, illetve a hasonlataidat sem hagyhatom szó nélkül. Tehát összességében nem az írásoddal van a probléma – problémám * -, hanem a történettel, ami engem – lehet egyedül vagyok – nem túlzottan köt le, persze ezen lehet változtatni különböző történésekkel. 

10/6.5 -

Helyesírás: Semmilyen hibát nem találtam – se vessző, se elgépelés, se helyesírás, se értelmetlen mondatok! Minden a legnagyobb rendben volt, ami talán a bétáidnak is köszönhető, a lényeg, hogy alapos és figyelmes munka!

10/10 -

30/24.5 -

Ölel Titeket:
Lisa Nowell xx

1 megjegyzés:

  1. Drága Lisa!
    Köszönök minden fáradozást és percet, amit a blogomra szántál! Még akkor is, ha nem igazán a te stílusod az, amit ott láttál. ^^
    Igazából nem is tudok mit hozzáfűzni, tényleg örülök neki, mérlegelem a tanácsaidat. Az izgalmas események viszont jönnek majd, de ez egy nagyon lassú történet, nem is véletlenül...
    További jó munkát kívánok neked, és sok olvasót! <3

    Ölel,
    Svea

    VálaszTörlés